Profielplaten van staal en aluminium

Profielplaten zijn geprofileerde platen van staal of aluminium, voorzien van een oppervlakte coating in verschillende kleuren. Deze metalen profielplaten worden toegepast als dakbedekking en gevelbeplating. Profielplaten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, zoals damwandprofiel, golfplaatprofiel en dakpanprofiel. Voor hallenbouw en stallenbouw worden vaak damwandprofielplaten of golfprofielplaten toegepast. In met name de woning- en recreatiebouw wordt ook de dakpanprofielplaat steeds meer toegepast als alternatief voor gewone dakpannen. Maak uw keuze en KLIK op de afbeelding voor meer info!


damwandplaten voor dak en gevel
Meer info damwandplatengolfplaten van staal en aluminium voor dakbedekking en gevelbekleding
Meer info golfplatendakpanplaten van staal en aluminium
Meer info dakpanplatenWij leveren profielplaten in verschillende damwandprofielen, een golfprofiel en een dakpanprofiel. Meer informatie vindt u hier:
Alle profielplaten voor dakbedekking en gevelbeplating produceren wij in staal met een dikte van 0,40 tot 0,75 mm en aluminium met een dikte van 0,70 mm. U kunt de profielplaten op maat bestellen tot een maximale lengte van ca. 12 m. Natuurlijk hebt u de keuze uit verschillende kleuren en coatings. Voor de afwerking leveren wij zetwerk in de vorm van nokstukken, windveren, druiplijsten, binnen en buiten hoeken en zetwerk op maat volgens uw schets. Ook het bevestigingsmateriaal kunnen we gelijk meeleveren. Wij hebben een groot assortiment aan schroeven /  kalotten, fillers, dakdoorvoeren etc.
{template name="module.html_left"}
{if $page.name ne 'Home' AND $page.name ne 'home-new'}{template name='module.html_breadcrumb'}{else}
{/if}{$CONTENT}
{strip} {/strip}
{literal}