Polycarbonaat Lichtstraat
Lichtstraten van polycarbonaat

Lichtstraten van meerwandige kanaalplaten met gebogen aluminium profielsysteem van het merk Alumon en lichtstraten met  thermisch voorgebogen meerwandige polycarbonaat profielplaten van het merk Stabilight. Beide hoogwaardige lichtstraatsystemen zijn speciaal ontwikkeld voor daglichttoetreding in daken van industriehallen, agrarische gebouwen, opslagloodsen, magazijnen etc.. Deze lichtstraat elementen worden ook steeds vaker toegepast voor het bouwen van een carport, terrasoverkapping, bootsoverkapping, fietsenstalling of een wandelpromenade met een boogdak.
 
 

ALUMON PC lichtstraat

ALUMON lichtstraat met een zelfdragende aluminium contructie en meerwandige polycarbonaat kanaaplaten voor daglichttoetreding in vlakke daken van industriehallen, kantoor gebouwen, opslagloodsen, magazijnen etc.. Deze lichtstraat elementen worden ook toegepast voor het bouwen van een carport, bootsoverkapping, vijverafdekking, fietsenstalling of een wandelpromenade met een boogdak. Een Alumon lichtstraat is verkrijgbaar 10mm dikke polycarbonaat kanaalplaten in de kleur helder, opaal en warmtewerden opaal, met een standaard dagmaat (binnenmaat) van 100 tot 450 cm. Prijzen voor deze gebogen lichtstraat kunt u zelf online berekenen. Op aanvraag kunnen we dit model ook op maat leveren met een vrije overspanning tot maximaal 550 cm. alumon lichtstraat
 


 

STABILIGHT PC lichtstraat

Stabilight lichtstraat van  thermisch voorgebogen meerwandige polycarbonaat profielplaten voor daglichttoetreding in daken van industriehallen, agrarische gebouwen, opslagloodsen, magazijnen etc.. Deze lichtstraat elementen worden ook toegepast voor het bouwen van een carport, terrasoverkapping, bootsoverkapping, fietsenstalling of een wandelpromenade met een boogdak. Het model Stabilight is leverbaar in twee varianten, GT10 met 10 mm dikke gebogen profielplaten en een max. breedte van 250 cm (dagmaat 220 cm) en GT25 met 25 mm dikke gebogen profielplaten en een max. breedte van 300 cm (dagmaat 300 cm). De prijs voor deze gebogen lichtstraat kunt u zelf online berekenen.
 
 
stabilight lichtstraat
 
 
lichtstraten prijs


Meer informatie over ons brede gamma aan lichtstraten: