• SUPERSTUNT
 • CONTACT

  Contactgegevens HMG Benelux

  Openingstijden op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur

  Nederland T 085 - 888 32 00
  België T 078 - 481 270

  Email info@dakplaten-discount.nl

 • GRATIS ADVIES

  HMG geeft u graag Advies

  Wij bieden u als bezoeker van onze website een goed en eerlijk advies. Heeft u een vraag over één van onze producten, bel dan gerust met 085 - 888 32 00 voor Nederland of 078 - 481 270 voor België

  U kunt ook een e-mail sturen naar info@dakplaten-discount.nl

 • GOEDKOPER

  U heeft hetzelfde produkt ergens anders voor een lagere prijs gezien, kan HMG tegen een betere prijs leveren?

  Indien u elders hetzelfde produkt voor een lagere prijs ziet vragen wij u om een e-mail te sturen naar: info@dakplaten-discount.nl

  Vermeld altijd de merknaam, type en de af te nemen hoeveelheid van het produkt. Vermeld ook uw naam, woonplaats en telefoonnummer. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen om u indien mogelijk een passende aanbieding te doen.

  HMG is en wil ook niet altijd de goedkoopste zijn. Wij leveren kwalitatief goede producten tegen een faire prijs en lage bezorgkosten. Verder hechten wij waarde aan een goede klantenservice. Toch is het vaak mogelijk dat wij een lagere prijs kunnen aanbieden als in de webwinkel is vermeld. Zeker als de bestelling enig volume heeft.

 • OVER HMG

  HMG online gewoon voordeliger

  In onze webshop kunt u eenvoudig ca. 80% van ons assortiment voordelig online bestellen. Als u iets niet kunt vinden of advies nodig heeft, neem dan contact met ons op!

  HMG levert aan bedrijven en particulieren

  Gezien het brede assortiment leveren wij aan de land- en tuinbouw, veehouderij, maneges, aannemers, bouw- en industriële bedrijven, vakhandel als ook direct aan klusbedrijven en particulieren. Door een duidelijke gedifferentieerde prijsstelling zijn wij voor allen een interessante zakenpartner.

  HMG een bekend en betrouwbaar adres in de Benelux

  HMG is sinds 2005 actief in de Benelux in de markt voor dak- en gevelbeplating. Door intensieve en succesvolle samenwerking met bekende en betrouwbare leveranciers kunnen wij een breed assortiment aanbieden en kwaliteit garanderen. Door een zeer goede logistiek zijn wij in staat om een groot deel van ons assortiment snel uit voorraad en tegen lage transportkosten te leveren.

 • PRODUCTEN
 • HOME
 
   Superstunt
   Golfplaten
   Profielplaten
   Vezelcementplaten
   Stabipol Golfplaten
   Bitumen Golfplaten
   Daksingels
   EPDM Dakfolie
   Lichtplaten
       Golfplaten
       Kanaalplaten
       Platen en profielen
       Massieve platen
   Lichtdaken
   Lichtstraten
   Lichtnokken
   Overkappingen
   Carports
   Tuinhuisjes
   Blokhutten
   Dakgoten
   LinksGolfplaten van kunststof


Enkelwandige transparante golfplaten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en diverse kunststoffen. Doorzichtige PVC golfplaten worden veel toegepast voor overkappingen en carports maar ook als lichtstraat in hallen en stallen. Golfplaten van polyester zijn zeer licht en met glasvezels verstevigde tranparante platen. Golfplaten van polycarbonaat zijn glashelder (90%) en oersterk. Lichtplaten van acrylaat ook bekend onder de merknaam Plexiglas® zijn hoog lichtdoorlatend en goed hagelbestendig. Kunststof golfplaten leveren wij in in lengtes tot ca. 8 m lang.

Wij voeren een zeer groot assortiment aan golfplaten welke u eenvoudig online kunt bestellen. Wij leveren deze kunststof golfplaten snel en voordelig in heel Nederland en België. Wij hanteren zeer lage bezorgkosten en lossen deze golfplaten netjes verpakt naast de wagen.
 
golfplaten transparant
prijs golfplaten
 

Meer informattie over onze golfplaten vindt u hier: